DES DE 1989

 

PRIVACITAT - PROTECCIO DE DADES.

 

 

En cumpliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, PRECUINATS ALSINA, S.L. comunica que:

 

1.- D'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LO 15/1999 de 13 de desembre), es consideren dades de caràcter personal "qualsevol informació referent a persones físiques identificades o identificables". Les dades personals facilitades per Vè. per miktjà del Lloc Web PRECUINATS ALSINA, S.L. s'incorporaran en un fitxer automatitzat titularitat de PRECUINATS ALSINA, S.L. i seran tactats amb la màxima condincialitat i utilitzades exclusivament per atendre a les qüestions plantejades. La finalitat ndels esmentats fitxers es la gestió dels usuaris del Lloc Web PRECUINATS ALSINA, S.L. així com la gestió dels serveis facilitats per mitjà del Lloc Web.

 

2.- Al mateix temps s'informa i amb l'acceptació de la present Política de Privacitat Vè. confirma de manera inequívoca  que les seves dades personals estan en poder de PRECUINATS ALSINA, S.L. per facilitar un control i una gestió global dels usuaris del Lloc Web i les consultes efectuades per ells, així com per trametre  als mateixos informació dels seus productes i serveis exclusivament relacionats amb el sector de les respectives activitats per diferents mitjans de comunicació.

 

3.- Vè. garantitza que les dades personals aportades son certes, exactes, completes i actualitzades considerant-se responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pugui tenir lloc com a conseqüència del incompliment de la obligació.

 

4.- Per garantir la seguretat i confidencialitat de les seves dades s'han adoptat  els nivelkls de seguretat necessàris de protecció de dades personals i s'han instal·lat els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, alteració, accés no autoritzat i el furt de les dades personals facilitades per mitjà de PRECUINATS ALSINA, S.L..

 

5.- PRECUINATS ALSINA, S.L. utilitza cookies en el seu Lloc Web, únicament  per optimitzar i personalitzar la seva navegació pel Lloc Web, sense que PRECUINATS ALSINA, S.L. guardi en els seus propis sistemes d'informació, dades, informacions o perfils personalitzats de navegació pel seu Lloc Web.

 

6.-Per exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició vers les seves dades, Vè. es pot dirigir per escrit identificat amb la referència "Protecció de Dades" a l'adreça següent : PRECUINATS ALSINA, S.L. - Pol. Ind. Cal Guinyola, Parcel·la 8, Carrer A - 08680 GIRONELLA (BCN).

 

7.- Al mateix moment d'apotar les seves dades de caràcter personal podrà manifestar la seva intenció de NO rebre comunicacions comercials electròniques per part de PRECUINATS ALSINA, S.L., indicant-ho a la vinyeta corresponent. En qualsevol cas i de conformitat amb el que estableix la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, en el cas que Vè. no desitgi rebre comunicacions comercials electròniques més endavant, ho podrà comunicar al correu electrònic info@hotel-oreneta.com

 

PRECUINATS ALSINA, S.L.

Tots els drets reservats.